Căutare Oferte

PENSIUNEA DACII LIBERI

Recomandă

PIATA VICTORIEI NR 10, PETROVA, Romania

PENSIUNEA DACII LIBERI PENSIUNEA DACII LIBERI PENSIUNEA DACII LIBERI PENSIUNEA DACII LIBERI PENSIUNEA DACII LIBERI PENSIUNEA DACII LIBERI PENSIUNEA DACII LIBERI PENSIUNEA DACII LIBERI PENSIUNEA DACII LIBERI
lei/camera/zi
Perioada CAZARE + M.D ( D-J) DBL STANDARD CAZARE + M.D ( V-S) DBL STANDARD
01/01/2018 - 31/12/2018 155,00 Lei 170,00 Lei
Notă

DACII LIBERI – deşi cu gândul la Maramureşul istoric unde ne aflăm te îndreaptâ spre alte denumiri, în locul în care tradiţiile străvechi se păstrează cel mai bine, noi ne-am dus mai departe. Pe aceste meleaguri, vechii Daci, nu au fost niciodată cuceriţi. Aici stramoşii noştri au fost mereu LIBERI. DACII LIBERI.

 

Poarta maramureşeana impozantă cu gardul său te vor lăsa să intri intr-o lume de tradiţie şi poveste în care te vei simţi răsfăţat. Am investit în servicii şi în personal pentru a fi siguri că întreg Complexul se ridică la acelaşi nivel din toate punctele de vedere.Fiind cotaţi cu cinci margarete, complexul de servicii oferit de Dacii Liberi, de  la serviciul de recepţie, la serviciul de alimentaîie publică,  la serviciile de SPA şi toate celelalte au fost analizate înainte de deschidere pentru a vă oferi o experienţă unică, de neuitat.Zilnic aducem îmbunătăîiri. Colegii noştri, cei alături de care lucrăm zi de zi, sunt oameni ai locurilor.Oameni în care am investit şi i-am învăţat – oameni care ne sunt dragi şi care ne ajută să livrăm experianţa unică Dacii Liberi la standarde superioare. Oameni care iubesc ceea ce fac! Oameni de care vă veţi îndrăgosti. Oameni care acum sunt dornici să înveţe mai mult din această experienţă, din turismul performant – şi pe care noi îi susţinem. Numai împreună reuşim să livrăm către dumneavoastră un sejur de neuitat in Maramureş.

Evaluat la
-
 
Evaluări ale utilizatorilor (0)

Autentificaţi-vă pentru a putea adăuga o evaluare.

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic