Căutare Oferte

Hotel Ferdinand

Baile Herculane, Romania

Hotel Ferdinand

REVELION 2018

 

 

HOTEL FERNIDAN ***- BAILE HERCULANE

 

Sejur 4 NOPTI –   1150 lei / pers.

 

Tariful include:

- Cazare 4 nopti in dubla

- Masa – pensiune completa

- Masa festiva de Revelion

- Disco Party in 01.01.2018

- acces la piscina sauna si sala de fitness

- internrt wifi si jocuri recreative

Detalii hotel

Statiunea Baile-Herculane este asezata pe valea Cernei, in sud -
vestul tarii, la 19 km de Orsova si 41 km de Drobeta Turnu Severin. Aceasta este cea mai veche statiune din Romania si este recunoscuta, mai ales, prin baile termale existente aici. Baza de tratament a statiunii cuprinde : instalatii pentru bai cu ape calde, kinetoteraie, instalatii de aerosoli si inhalatii cu ape minerale, sali de gimnastica medicala.

Hotelul Ferdinand***este amplasat intr-o zona privilegiata in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules.
Dispune de camere duble, apartamente, dotate cu minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internationale, acces internet, uscator de par, bai proprii cu cabine de dus, halate de baie, climatizare.

Facilitati hotel:
- Gradina de Vara: amenajata in stil rustic, cu foisoare decorate in stil traditional, Gradina de Vara Ferdinand este in zilele toride de vara, locul ideal pentru a savura delicatesele bucatariei banatene sau pentru organizarea de cine barbeque.
- Restaurant cu 84 locuri
- Centru Wellness : sauna uscata, solar, masaj de relaxare & roci vulcanice, bai de plante & aromoterapie, dus subacval, tratamente corporale sau jacuzzi cu cromoterapie.
- SPA: zona de spa a Hotelului Ferdinand are acces direct la izvoarele termosaline si/ sau termosulfuroase (functie de sezon) care au facut din Baile Herculane o statiune balneara atat de renumita. Calitatile curative ale izvoarele din Baile Herculane sunt comparabile prin valoare cu cele din statiunile Vichy si Mont Dore, in Franta.
- Miniclub pentru copii: este impartit intr-o zona destinata celor cu varste intre 1-5 ani, dotata cu minitrambulina, casuta din povesti, tobogan, loc de desenat precum si un minicinema dotat cu statie karaoke, jocuri si filme pentru copiii cu varste intre 6-14 ani.
- Sala de conferinta

Evaluat la
-
 
Evaluări ale utilizatorilor (0)

Autentificaţi-vă pentru a putea adăuga o evaluare.

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic