Căutare Oferte

Hotel Alexandros

Busteni, Romania

Hotel Alexandros

REVELION 2018

 

 

HOTEL ALEXANDROS ***

 

 

Hotelul dispune de camere duble şi apartamente (dotate cu grup sanitar propriu, TV cablu, telefon, minibar), restaurant, bar, cramă, discotecă, terenuri de sport multifuncţionale cu gazon artificial şi instalaţie pe nocturnă.

 

Sejur 3 nopti –   1750 lei / pers.

Sejur 4 nopti –   1900 lei / pers.

 

 

Tariful include:

 

ØCazare  3, 4 nopti cu mic dejun

ØCina bufet 30.12

ØCina festiva Revelion

ØBrunch (01.01.2018)

ØCină festivă (01.01.2018)

 

 

 

 

Hotel Alexandros Hotel Alexandros Hotel Alexandros Hotel Alexandros Hotel Alexandros
Detalii hotel

Statiunea Busteni este situata pe Valea Prahovei (cea mai renumita zona turistica din Romania) la poalele Muntilor Caraiman (2384 m) si Costila (2489) fiind strabatuta de apele raului Prahova si de soseaua nationala ce leaga Bucurestiul de Brasov.
Statiunea mai este denumita "Poarta Bucegilor" fiind cel mai important punct de plecare in drumetiile sau ascensiunile alpine din Masivul Bucegi.
Peisajele intalnite aici fac din Busteni unul dintre cele mai cautate locuri turistice. Obiective turistice Piatra Arsa, Jepii Mari si Jepii Mici, Caraimanul, varful Costila, Babele si Sfinxul, Cascada Urlatoarea.
Prin amenajarea partiei de schi cu instalatii de zapada artificiala si crearea transportului aferent pe cablu, Statiunea Busteni a devenit si mai atractiva marindu-si oferta de agrement existenta.

Hotelul Alexandros***este situat in centrul statiunii Busteni.
Hotelul dispune de 46 de camere renovate si modernizate dupa standarde internationale,avand 96 locuri de cazare in urmatoarea structura:
Camere *** :
- 23 camere duble
- 3 apartamente cu un dormitor
- 1 apartament cu trei dormitoare

Camere **
- 19 camere duble
Toate camerele sunt dotate cu : parate T.V. color(program prin cablu), telefoane moderne, ferestre antifonice, mini-bar.

Alte facilitati: restaurant clasic, discoteca, crama, terenuri de sport multifunctionale cu gazon sintetic si iluminat în nocturna.

Evaluat la
-
 
Evaluări ale utilizatorilor (0)

Autentificaţi-vă pentru a putea adăuga o evaluare.

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic