Căutare Oferte

Excursie de 10 zile

Traseu: Anglia, Germania, Luxembrug 10 zile, autocar

 Plecari: 15.06, 20.07, 03.08, 24.08.

 

ANGLIA (Londra, Oxford, Shakespeare) - GERMANIA (Munchen, Koln, Nurenberg) - LUXEMBURG - Bruxelles - Brugge traversarea Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat)         

ZIUA 1- ora 06.15  prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In  Salzburg se viziteaza (o ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La MÜNCHEN - vizita: Primaria (exterior), Marienplatz si popas (o ora) la HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Cazare in Munchen.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la LUXEMBOURG unde se viziteaza centrul istoric si Catedrala Notre Dame. Cazare in Calais.
ZIUA 4 (mic dejun). Se traverseaza Canalul Manecii prin Eurotunel. In Stratford–upon–Avon se viziteaza Casa natala si Mormantul ale lui W. SHAKESPEARE de la Trinity Church. Vizita OXFORD. Cazare in Londra.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la GREENWICH-vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire). Se viziteaza British Museum (intrare gratuita). Tur Londra cu autocar pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben. Timp liber. Ora 20.30-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.
ZIUA 6 (mic dejun) Se viziteaza Galeriile Nationale (intrare gratuita). Timp liber: Shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.
ZIUA 7 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul. Popas in Brugge (o ora). Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Cœur cu oprire la Platoul Heysel (vizita in exterior Atomium si Minieuropa), apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber. Ora 20.30-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Bruxelles-Liege.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Domul din Koln, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) – de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley. Cazare in Nurenberg.
ZIUA 9 (mic dejun). In Nurenberg-plimbare pietonala in centru la Schoner Brunnen (fantana frumoasa),  apoi vizita in exterior bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11 – traversarea Austriei.Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).    Cazare in Budapesta.
ZIUA 10 Duminica (mic dejun).Deplasare Ungaria-Arad-Sibiu-Pitesti.Sosire(in conditii normale de:vreme, trafic, formalitatile vamale,etc.),aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

PRET: 390 € + 115 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:

a) taxele de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat) = 40 €;
b) croaziera pe Tamisa+excursiile (fara biletele de intrare) la:Oxford,Shakespeare(Stratford),Windsor, Greenwich si Valea Rinului=75 €
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).                                                              
Supliment single 250 €.
Grup minim 25 turisti.                                                                  
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
La inscriere se achita minim 200 €.                    
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:  
●         servicii ghid roman;
·         transport  cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
·        9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si  2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
 
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
 
  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         
 Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                
 Asigurarea medicala e obligatorie.
 Acte necesare: pasaport  sau carte de identitate.    

Anglia, Germania, Luxembrug 10 zile, autocarAnglia - autocar 10 zile

Plecări

2016

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic