Căutare Oferte

Excursie de 12 zile

Traseu: Anglia, Germania, Luxembrug 12 zile, autocar

Plecari : 25.07, 15.08.

 
 

 ANGLIA (Londra, Oxford, Shakespeare, Chester, Liverpool, Stonehenge, Cambridge castelele Warwick si Windsor) - GERMANIA (Munchen, Koln, Nurenberg) - LUXEMBURG - Bruxelles - Brugge - traversarea Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat)             

ZIUA 1 - ora 06.15 prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-plecare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas 1 ora. In  Salzburg se viziteaza (1 ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La MÜNCHEN - vizita Primaria (exterior), Marienplatz si popas (o ora) la HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Cazare in Munchen.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la LUXEMBOURG-vizita centrul istoric si Catedrala Notre Dame.  Cazare in  Calais.
ZIUA 4 (mic dejun). Se traverseaza Canalul Manecii prin Eurotunel. Vizita Castelul Warwick. In Stratford–upon–Avon, vizita Mormantul si Casa natala ale lui W. SHAKESPEARE de la Trinity Church. Cazare in zona Chester-Liverpool.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita ruinele romane de la Chester. In Liverpool se viziteaza : Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), docurile, centrul istoric, marturii Beatles (statuia lui John Lenon si statuia grupului). Timp liber. Ora 16-deplasare la Oxford (vizita o ora). Cazare in Londra.
ZIUA 6  (mic dejun). Vizita: Castelul Windsor, Stonehenge si Cambridge.Tur Londra cu autocar pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben.  Cazare in Londra.
ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza (intrare gratuita) British Museum si Galeriile Nationale. Timp liber: Shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in  Londra.
ZIUA 8 (mic dejun). Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire) la GREENWICH(fara biletele de intrare)-vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.
ZIUA 9 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul. Popas in Brugge (o ora). Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Cœur cu oprire la Platoul Heysel  (vizita in exterior Atomium si Minieuropa), apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber in centru. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Bruxelles-Liege.
ZIUA 10 (mic dejun). Vizita Domul din Koln, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) – de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley. Cazare in Nurenberg.
ZIUA 11 (mic dejun). In Nurenberg-plimbare pietonala in centru la Schoner Brunnen (fantana frumoasa),  apoi vizita in exterior bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche.  Ora 11-plecare . Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).  Cazare in Budapesta.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare Ungaria- Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23 in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET: 550 € +  70 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:

a)     taxele pt. turisti si autocar de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat) = 40 € ;
b)     excursia la Greenwich si croaziera pe Tamisa = 30 €.
 
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                
Supliment single 280 €.
La inscriere se achita minim 200 €.                          
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
Grup minim 25 turisti.                              
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
 
PRETUL INCLUDE: 
·  servicii ghid roman;
·  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
·   11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
 
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. acestea.
 
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
 
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                          
Asigurarea medicala e obligatorie.      
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         
Acte necesare: carte de identitate sau  pasaport.  

Anglia, Germania, Luxembrug 12 zile, autocarAnglia - autocar 12 zile

Plecări

2016

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic