Căutare Oferte

Excursie de 12 zile

Traseu: China 12 zile, avion

 Plecari: 7.08.

CHINA : BEIJING - Marele Zid - SHANGHAI (Zhujiajiao) - HANGZHOU - SUZHOU - Pesterile Longmen - XIAN (soldatii de teracota) - LUOYANG - Kung Fu Show

ZIUA 1 – Intalnire la ora 19.45 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare, ora 21.50, sosire, ora 23.15.
ZIUA 2 Decolare din Istanbul la ora 00.35. Sosire in Shanghai, ora 15.50. Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao - Venetia Chinei Transfer la hotel. Cazare  in Shanghai.
ZIUA 3 (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhi-tectura internationala si shopping(Blv Nanjing).Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Shanghai.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Ora 14-deplasare la  Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru). Cina si cazare in Hangzhou.
ZIUA 5 (mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16-deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani). Cazare in  Suzhou.
ZIUA 6 (mic dejun si pranz). In Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Spre seara-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou. Cazare in tren.
ZIUA 7 (pranz). Sosire in  Luoyang. Se viziteaza Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show. Cina si cazare in Luoyang.
ZIUA 8 (mic dejun).  Deplasare cu autocarul pe autostrada. In Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica. Seara, Tang Dinasty Show. Cina si cazare in Xian.
ZIUA 9 (mic dejun si pranz).   In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta). Langa Xian, in orasul antic-vizita Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 19.30-deplasare, cu trenul de la Xian. Cazare pe tren.
ZIUA 10 (pranz). Sosire la ora 8.18 in Beijing. Excursie la: Marele Zid, Mormintele dinastiei Ming (viziteaza la unul dintre ele) si Palatul de Vara. Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.
ZIUA11(mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si  Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping. Seara, la restaurant, cina si show (in stil chinezesc) de opera. Transfer la aeroport.
ZIUA 12 – Decolare la ora 00.10, sosire la ora 5.25 in Istanbul. Ora 7.50-decolare. Sosire, Otopeni, ora 9.15.

PRET:  1195 € + 635 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:

                                ·  show (de opera in Beijing, Tang Dinasty in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere (Hangzhou, Shanghai), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza si prelucrare acte, in total = 210 € ;
                                ·  taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport, tren (Xian-Beijing, Suzhou-Luoyang) si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total=425 €.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). 
Supliment single (inclusiv pe tren)  445 є.                          
Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 120 є / pers.
La inscriere se minim 600 €.                                              
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 45 €.
Grup minim 25 turisti.                
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
 
PRETUL INCLUDE:
·  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
·  bilet avion Bucuresti-Istanbul-Shanghai / Beijing-Istanbul-Bucuresti;
·  transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul (Beijing-Xian, Luoyang-Suzhou);
·  servicii ghid roman si ghizi locali;    ·  2 cazari in tren (cabine cu 4 paturi);
·  5 cine, 5 pranzuri si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si  4****.
 
Obs. – in cazul  ca pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.               
 
  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.     
Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala .
 

China 12 zile, avionChina - 12 zile

Plecări

2017-2018

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic