Căutare Oferte

Excursie de 8 zile

Traseu: Croaziera Emiratele Arabe - Oman

ZIUA 1 – Bun venit in Dubai!

Impresionant, sofisticat, opulent orasul Dubai este unul dintre cele mai cunoscute centre de cumparaturi, din lume. Atrage anual milioane de vizitatori, datorita infrastucturii ultra moderne.  Acesta este portul nostru de imbarcare, de aceea este bine ca planurile de vizitare si shopping sa le programam pentru ziua a 7-a cand vom avea la dispozitie o zi intreaga.

ZIUA 2 – Vizita in capitala Emiratelor Arabe Unite  - Abu Dhabi

Abu Dhabi este cunoscut drept « cel mai bogat oras din lume » fiind de asemenea si cel mai mare oras din cele 7 emirate.

O lista“must-see” in Abu Dhabi include:  Marea Moschee Sheikh Zayed, cea mai mare constructie din lume realizata din marmura alba si a patra ca marime din lumea musulmana. Un alt important punct de interes este Emirates Palace, transformat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe mapamond.   In Abu Dhabi veti putea vizita, atat cladiri moderne, asa cum este Fundatia Culturala, locatie ce adaposteste o serie de evenimente culturale, fiind in acelasi timp si muzeu de arta contemporana; dar si un muzeu in aer liber ce recreaza mostenirea culturala: viata celor din desert, a pescarilor, a constructorilor de barci.

Inainte de a experimenta shopping-ul in impresionantele mall-uri din Dubai, veti putea intra in contact cu produsele traditionale emirateze, realizate de artisti locali. Buticurile de suveniruri, aur, parfumuri traditionale, matasuri, covoare iraniene si ceramica va asteapta sa le treceti pragul.

ZIUA 3 – Distractie pe mare

In aceasta zi nu se va debarca. Asta inseamna ca va veti bucura de toate facilitatile vasului MSC Fantasia o zi intreaga!

ZIUA 4 – Muscat – Oman

Unul dintre pachetele de excursii propune un tur al orasului Muscat, ce include orprirea la forturile impunatoare Mutrah si Ruwi, care chiar daca sunt inchise publicului, sunt inca in uz.     In acest itinerariu, sunt incluse si Marea Moschee a Sultanului Qaboos, una dintre cladirile importante pentru trecutul Omanului.

Marea Moschee este o cladire impresionanta, ce adaposteste al doilea cel mai mare covor lucrat manual, din lumea musulmana.
In acest tur de oras veti face o vizita si la Moscheea Zawawi, construita din marmura roz, cunoscuta pentru forma inedita de floare de lotus intoarsa si in special pentru domul acoperit cu aur de 22 de carate.

Dupa aceasta experienta spirituala, veti avea oportunitatea sa mergeti la cumparaturi in piata  cu produse traditionale, in special argint, saluri din casmir si o tamaie ce se gaseste doar in aceste regiuni.

ZIUA 5 – Sir Bani Yas Island

Spre deosebire de restul destinatiilor ce se viziteaza pe perioada croazierei, insula Sir Bani este recunsocuta ca e o imensa rezervatie naturala a unor specii de animale pe cale de disparitie din Peninsula Arabiei si din Africa. Aici veti avea oportunitatea de experimenta un safari in salbaticie, sau de ce nu o zi relaxanta de plaja.

ZIUA 6 – Kasab „Norvegia Arabiei”

Fondat in secolul al XVII-lea de catre portughezi, Kasab este un fost oras pescaresc, cunoscut azi drept „Norvegia Arabiei”, datorita peisajului stancos dar si datorita asa ziselor fiorduri ce vor putea fi admirate din confortabila barca cu covoare si perne orientale.

ZIUA 7 – Dubai

Am amintit deja facilitatile de care dispune un impatimit de shopping. Dar tot in Dubai, vor putea evada intr-un paradis de plaje cu nisip fin si verdeata, in Al-Mamzar Park sau de ce nu, pot opta pentru o vizita la zoo. Cei mai activi dintre participantii la croaziera vor putea opta pentru o incursiune in desert cu in „desert safari”.

O vizita la Muzeul National din Dubai va va pune la curent cu evolutia deosebita a acestui oras, de la un mic sat pescaresc, la metropola ce avea sa devina 60 de ani mai tarziu. In completare nu trebuie ratat un tur al cartierului Bastakiya, o locatie cu cladiri din secolul al XIX-lea, galerii de arta, cafenele si buticuri.

Croaziera Emiratele Arabe - Oman599€
Tariful include:
Bilet de avion
Bucuresti-Dubai-Bucuresti, compania Tarom
Transfer aeroport– port– aeroport
7 nopti la bordul vasului de croaziera MSC Musica
3 mese principale si doua gustari intre mese
Apa si bauturi racoritoare la micul dejun
Asistenta turistica in limba romana pe parcursul programului
Apa, ceai, suc la dozator pe tot parcursul zilei
Participarea la activitatile zilnice la bordul vasului
Suplimente si reduceri:
Copil 0 - 17,99 ani (plecari 12.12, 05.03, 12.03, 19.03, 26.03): 302 euro
Copil 0 - 17,99 ani (plecari 23.01, 30.01, 06.02, 13.02): 322 euro
Tariful nu include:
Taxa de aeroport: 145 euro/persoana -
Taxa portura: 120 euro/persoana - obligatorie (se va achita la agentie)
Asigurarea medicala de calatorie si storno (este necesara incheierea unei asigurari medicale de calatorie pentru Oman)
Taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera-8,5 euro/pers/zi; copiii cu varsta pana la 14 ani nu achita service fee ; copii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani achita jumatate)
Pachete de bauturi pentru pranz si cina, excursii optionale


Date plecare:
28.01, 11.02, 11.0

Plecări

2017

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic