Căutare Oferte

Excursie de 0 zile

Traseu: ITALIACroaziera Brizele Mediteranei

ZIUA 1 – Cetatea eterna ne asteapta!
Intalnire la Aeroportul International Otopeni Bucuresti cu reprezentantul agentiei (insotitorul de grup) pentru formalitatile de check-in si imbarcare cu aproximativ 2 ore inainte de decolare. Se decoleaza de pe Aeroportul International Henry Coanda – Otopeni la ora (urmeaza sa fie anuntata). Se aterizeaza pe Aeroportul International Fiumicino din Roma, de unde se realizeaza transferul in port. Se vor realiza formalitatile de check-in si imbarcare. Odata ajunsi la bordul vasului de croaziera Sovereign veti fi insotiti la cabinele dumneavoastra de catre un membru al staff-ului. Dupa ce v-ati facut comozi aveti timp liber pentru a face un prim tur al vasului, pentru a servi masa si a va acomoda cu atmosfera de aici. Vasul Sovereign va parasi portul din Civitavecchia la ora 19.00.

ZIUA 2 – Florenta si Pisa
Dupa prima noapte petrecuta la bordul vasului de croaziera, la ora 08:00 acesta va acosta in portul La Spezia. Program liber pana la ora 20:00. La aceasta prima debarcare, veti avea posibilitatea de a vizita doua dintre cele mai celebre si frumoase orase ale Italiei: Florenta si/sau Pisa.

ZIUA 3 – Coasta de Azur… la picioarele noastre!
In cea de-a treia zi, vom parasi frumoasa peninsula Italica pentru a descoperi noi taramuri pline de culoare si stralucire. Vom ajunge in aceasta zi pe celebra, eleganta si distinsa Coasta de Azur. Vasul va acosta in portul Villefranche la ora 09:00 si veti avea la dispozitie timp liber pana la ora 18:00 pentru a vizita Monaco, Montecarlo sau Nisa – doua dintre emblemele cele mai de seama ale luxului.

 ZIUA 4 – Toulon (Provence)
In cea de-a patra zi, puteti descoperi minunile uneia dintre cele mai frumoase zone din Franta, respectiv Provence. Una dintre cele mai mari atractii este orasul Avignon, unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale. Nu ratati nici vizita in orasul Aix en Provence, odata capitala a tinutului Provence.

Pentru impatimitii cumparaturilor o alta excursie pentru care puteti opta este cea la Marseille.
Nu ratati cateva poze in fata catedralei Saint Marie Majeure, bisericii romanice San Lorenzo.
Chiar daca este foarte scurt, se va face un mic stop pentru fotografii in fata parcului Borely.

ZIUA 5 – Barcelona „universul lui Gaudi”
La ora 09:00 vasul ajunge in celebrul port din Barcelona, aici veti avea timp liber pana la ora 18:00 pentru a vizita aceasta minunatie de oras, care fara indoiala ca va ramane adanc intiparit in mintea si sufletul dumneavoastra.

ZIUA 6 – Distractie pe mare
Cea de-a 6 a zi de vacanta va fi dedicata in totalitate distractiei pe mare. In aceasta zi calatorii se pot bucura din plin de toate facilitati si serviciile All Inclusive de care dispune vasul Sovereign. Veti putea inota in piscina, relaxa in jacuzzi, savura un cocktail delicios la barul de la piscina, distra la sala de jocuri sau veti putea practica multe alte activitati ideale pentru vacanta (catarare, spa, sauna, shopping in duty free, masaj, etc.)

ZIUA 7 – Napoli
Din Africa patrundem pe continentul European, unde vom debarca la Napoli pe la 9 de dimineata, avand cca 10 ore la dispozitie pentru a-i descoperi frumusetile.
Pentru acest lucru avem la dispozitie mai multe variante de excursii:
Vizita la Napoli
Sorrento si Coasta Amalfitana
Pompei si Capri

ZIUA 8  – Civitavecchia - Bucuresti
La ora 09:00 vasul Sovereign se va intoarce in portul din Civitavecchia, dupa aceasta frumoasa incursiune prin cele mai frumoase parti ale Mediteranei. Se efectueaza formalitatile de check-out si debarcare. Dupa aceea, se va realiza transferul din port spre Aeroportul International Fiumicino din Roma. Se vor efectua formalitatile de check-in. Avionul va decola la ora (urmeaza sa fie anuntata) si va ateriza la Bucuresti pe Aeroportul International Henry Coanda.

ITALIACroaziera Brizele MediteraneiDate plecare:
11.04 (Paste), 02.05, 09.05, 16.05, 23.05, 30.05.2017

20.06, 05.09, 12.09, 19.09, 26.09.2017

27.06, 04.07, 11.07, 18.07, 25.07, 01.08, 08.08, 15.08, 22.08, 29.08.2017

599€ Tariful include:
Bilet de avion București - Roma - București
Transfer aeroport - port - aeroport
7 nopți la bordul vasului de croazieră
All inclusive
Asistență turistică pentru întreaga perioadă
Suplimente si reduceri:
Tarife pentru copii <15.99 ani: 300 euro + taxe portuare
Se accepta pana la 2 copii < 15.99 ani cazati in cabina cu 2 adulti, ambii copii platind acelasi tarif
Tariful nu include:
Taxă portuară 200 euro/persoană (obligatorie - se va achita la agentie)
Asigurare medicală de călătorie si asigurare storno (asigurările nu sunt obligatorii însă agenția vă recomandă să le încheiați)
Taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera - 72 euro/pers)

Plecări

2017

 

 

 

Info

Telefon :0040 265 260068

Pentru urgenţe: 0040 723 230422

facebook

Newsletter

Introduceţi adresa dumneavoastră de email pentru a primi oferte actualizate periodic