HOTEL BUCEGI  

Sinaia, Romania
B-dul. Carol I, Nr. 22.
de la
EUR4991EUR
2 adulti
Situare: Hotelul ,,Bucegi Sinaia' se situeaza in centrul orasului Sinaia, la adresa Bulevardul Carol I nr. 22, langa Hotel ,,New Montana' si alaturi de deja celebrul Rstaurant ,,Bucegi' - care, de asemenea, deserveste vila. 
Camere: Hotel ,,Bucegi Sinaia' dispune de 21 de spatii de cazare, distribuite astfel: 10 camere duble (6 twin + 4 matrimoniale), 2 apartamente clasice - cu living, dormitor si baie proprie -, 9 apartamente executive, din care 1 apartament cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 2 dormitoare duble, 3 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 2 dormitoare (unul dublu si 1 single), 5 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 1 dormitor. Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless sau cu fir, minibar si telefon. 
Facilitati: Pentru a satisface cerinta actuala de piata avem si o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de persoane (in aranjament ,,teatru'), echipata complet. Parcare proprie pentru 10 autoturisme.

vezi mai multe

Hotel facilities

Baie cu dus
Bar
Birou de lucru
Calcatorie
Camere cu vedere la munte
Fax
Frigider in bucatarie
Incalzire centrala
Internet in camera
Minibar
Parcare
Pardoseala cu parchet
Receptie 24 h
Restaurant
Sala de conferinte
Seif
Serviciu de pastrare a bagajelor
Serviciu de trezire clienti
Spalatorie
Terasa
TV prin cablu
Uscator de par
Wi-Fi
Ziare

vezi mai mult