Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Costa del Sol - Spania

EUR 850 00 EUR
/PERS

TARIFUL INCLUDE

·   7 nopți cazare la hotel 4* pe Costa del Sol

·   Mic dejun și cină + un pahar de apă și vin la masă

·   Transport avion Bucuresti –Málaga si retur

·   Transfer autocar Tg Mures – aeroport si retur

·   Taxele de aeroport

·   Transfer aeroport–hotel–aeroport

·   ½ zi excursie la Málaga

·   Vizite ghidate conform descrierii

·   Transport autocar clasificat la destinație

Asistență turistică pentru întreaga perioadă care include preluarea și însoțirea turiștilor către și de la hotel, organizarea excursiilor opționale și suportul la destinație.

vezi mai multe

Tariful nu include

·   Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno

·   Intrările la obiectivele turistice

·   Mese de prânz

·   Cheltuieli personale

·   Excursiile opționale

vezi mai multe

î Sevilla: 70 / persoană

O zi în care ne vombucura de priveliști pe care sigur le-ai întâlnitîncinematografiesaumăcarîntr-orevista de lifestyleînSevilia, capitalaAndaluziei. Pătrundemchiar de la sosireîninimacentruluiistoricșivizitămPalatul Alcazar șiCatedrala din Sevilla, locul de veci al luiCristofor Columb. Este ceamai mare catedrală gotică din Spania, iarornamentațiașigrandoareaeiuimescprinfiecaredetaliu. Învecinătate se află Judeira (CartierulEvreiesc) unde ne vomplimba pe străziînguste, privindîncurțilepitoreștiși ne vombucura de parfumulflorilor care parcă răsar din fiecare colț saupervaz pe lângă care trecem. După o pauză de prânz, putem face o croazieră pentru a reperaalteatracții: podurile (celmaiîngust pod din lume, un altulconstruit de Eiffel și un pod realizat de celebrul architect spaniol Calatrava), darșipavilioaneleconstruite cu prilejulexpozițieimondiale din 1929. Întimpulexplorării de azimaivedem Paseo de Colón, arena de tauri Plaza de Toros de la Maestranza (ceamaiveche din Spania), Torre del Oro de pe malulrâului Guadalquivir (de undeplecauși se întorceaucorăbiilespreLumeaNoua), Plaza de AméricașicelebrulBulevard de las Palmeras. Doar pentrucunoscătoriișiiubitorii de operetă: într-unadintrepiețeleorașuluitrecem pe lângăbalconulși casa Rosinei din opera Bărbierul din Sevilla și pe lângăFábrica de Tabacos, vecheafabrică de tutunaorașului, o clădireneoclasicăenormăîn care lucra Carmen, cunoscută din opera cu acelașinume de G. Bizet.

 

Cost suplimentarpentru cine dorește, se achită la destinație: 6 euro/ persoanăbiletintrareCatedrală; 20 euro/ persoanăcroaziera.

 

î Granada: 60 / persoană

Imediatdupămicul-dejun, ne îmbarcămîn autocar șiplecămspreunadintrecelemai bine păstratecomori ale Spanei, Granada, orașulmenitsă fie capitalaImperiului Spaniol. Moștenireasabogată, maură, cei care au guvernattimp de secoleregiunea, impresionează la fiecare pas. Granada ne oferăbucuriacontemplăriiîncă din depărtare, iarPalatul Alhambracu turnurile sale roșiidominăcromaticaorizontului. Facem o plimbare de descoperire a centruluivechiși ne oprim la Choral del Carbon, Catedrala din Granada, PiațaNouă, Tribunalul Superiorși la Capela Regală, unde se află mormintelecuplului regal Isabela de Castilla și Ferdinand de Aragon, din secolul al XVI-lea.

 

Cost suplimentarpentru cine dorește, se achită la destinație:6 euro/ persoanăbiletintrareCatedrala din Granada; 6 euro/ persoanăbiletintrare Capela Regală; 25 euro/ persoanăbiletintrareComplexul Monumental Alhambra.

 

î Córdoba: 65 / persoană

AstăzicălătorimspreCórdoba, undeinfluențelemaure, iudaiceșicreștine sunt omniprezenteînarhitectură, cultură șiîngastronomialocală. Prima noastră oprireeste la Alcazar de los Reyes Cristianos. Palatulșifortăreața au servit ca reședință regală a Isabellei I aCastilieiși a lui Fernando al II-lea de Aragon, apoi ca sediu al temuteiInchizițiispanioleșiînchisoare, iar mai recent ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Întrezidurile sale au avut loc nenumărateevenimentemarcantepentruistoriațării, printrealteleaiciși-aprezentatplanul, înfațacuplului regal, Cristofor Columb. Cordobagăzduieșteși Mezquita, o catedrală în care se păstrează vecheamoscheemaură - un exemplu interesant al interacțiuniiculturilorcreștineșimusulmane din Spania. Descoperimacestexemplusuprem de arhitectură șiapoicontinuămcătreCartierulEvreiescundeascultămpovești, istoriișilegende ale evreilorsefarzi. Trecem pe lângă Sinagoga cu decorațiunimaureșioprimîntr-unsuk. Orașulesteplin de baruri tapas tradiționale, perfectepentru a lua masa. Nu trebuiesă ratămdelicioasasalmorejos de Córdoba, o supă groasă de roșii, garnisită cu jamónibérico. La final, ceipasionați de shopping se pot pierdeîncartierulcomercialprintresute de magazine șibuticuri.

 

Cost suplimentar, se achită la destinație: 13 euro/ persoanăbiletintrare Mezquita; 5 euro/ persoanăbiletintrare Alcazar de los Reyes Cristianos.

 

î Gibraltar: 50 / persoană

Ai tot auzit de strâmtoarea cu acelașinume, darloculîn sine are multmaimulte de oferit. Vizitanoastrăîncepe cu un tur panoramic și se continuă pe jos, princelemaifrumoase zone din fostacoloniebritanică: Victoria Stadium, cazematele din sec. 18-19, Watergate, Queensway, Main Square și Main Street. ÎnplimbărilenoastreajungemsăvedematâtcartierulIrlandezșicartierul Arab, câtșiParlamentul, PrimăriașiCatedrala.Nebucurăm de timp liber pentruprânz, darmai ales pentrucumpărături. Gibraltar este "Porto Franco", ceeaceînseamnăcăneputembucura de prețurifărătaxe, în special pentruparfumuri, ceasuri, țigăritrabucurișibăuturi fine. Acestaesteloculîn care produselemarilorcompanii din întreagalumeajungpentru prima dată pe piață.În ultima parte a zilei, înfuncție de disponibilitateșiextracost, putemoptapentru o cursă cu microbuzele localespreUpper Rock. Vedem aicisinguracolonie de macacisălbatici din EuropașiPeșteraSfântul Mihail, fost spital militarimprovizatîntimpulcelui de-al DoileaRăzboi Mondial, actualăsală de spectacole, cu o acusticăexcelentă.

 

Cost suplimentarpentru cine dorește, se achită la destinație: 40 euro/ persoanăurcarea cu microbuzelelocalespreUpper Rock (peșterași colonia de macaciincluse).

 

î Ronda și Setenil de las Bodegas: 55/ persoană

Ațiauzit de faimoasele „OrașeAlbe”? Pentrucei care au ocaziasă petreacă o vacanță în Costa del Sol acestea sunt o destinație care nu poate fi ratată. Vizitămdouădintreaceste„OrașeAlbe”:Setenil de las Bodegas și Ronda, aflateînmijloculmunților, într-uncadru natural deosebit. ÎnSetenil, explorămorașul de pe stâncă șiadmirămpeisajelepanoramice. Întimpcemajoritateaorașelorcăutauprotecție pe stânciînalte, oamenii din Setenil de las Bodegas au făcuttocmai pe dos, făcându-șiadăposturiînpeșterile de sub stâncileabrupte ale Rio Trejo. S-au păstratmultedintrecasele-peșteră originale, unelefiindtransformateînbarurișirestaurante. De aicimergemspreorașul Ronda, locuitodinioară de bandiți, războinici de gherilă șirebeli. Locațiasaspectaculoasă învârfuldefileului El Tajo șistatutulsău de celmai mare dintreOrașeleAlbel-au făcutextrem de popular.Luptelemoderne cu tauri au fostinventatepracticaici la sfârșitul sec. al XVIII-lea, iarfaimaorașului a fostrăspândită șimaimultprinasociereasa cu Ernest Hemingway, un pasionat de corrida.Vedem obiectivul principal al Rondei,podul Puente Nuevo care se întindepestehăul de deasupracanionul El Tajo. Apoi, ne plimbămsprePoartaAlmocabar,Biserica Santa Maria la Mayorșiarena de tauriMaestranza, unadintrecelemaivechi din Spania.

 

î Marbella șiPuerto Banús: 40/ persoană

Marbella, devenită întimpdestinațiapreferată a celebrităților, starurilor de film și a familiilor regale. Marbella oferă priveliștiminunate, plaje cu aspect tropical, nisip fin, ape turcoazșilocaluri elegante. Cu multînainte ca Marbella să atragă jucătoride golf, milionarișidictatorilatino-americanipensionați, orașul a fost casa fenicienilor, vizigoților, romanilorșimaurilor.Mergem la pas pe aleilevechi de sute de ani, flancate de clădiriistoriceși de șiruri de vase de ceramică ticsite de flori. Vizitămarteraprincipală Avenida Ricardo Soriano, Paseo MaritimoșiPiațaPortocalilor. Apoi ne îndreptămspreunuldintrecelemailuxoaselocuri din lume - Puerto Banús, un punctcheie pe Costa del Sol pentrucelebritățișibogați. Timp liber pentru a teplimbaînportul de agrement, promenadasauprin mall-urile de lux.  

î Localizare

VIK Gran Hotel estelocalizat pe Costa del Sol, chiar pe plaja La Cala de Mijas.

 

î Facilitățilehotelului

 

Proprietateapune la dispozițiepiscină, restaurant, cafeneași bar.WiFi-ul estegratuitîntoatăproprietatea.

 

î Facilitățilecamerelor

Camerele sunt decorate cu mobilier modernși au aercondiționat, balcon, TV prinsatelit, birou, minibar, telefon, seifșiacces internet. Băile private includarticole de toaletăgratuiteșiuscător de păr.

vezi mai multe

Servicii

  • zbor
  • transfer
  • cazare
  • masa
  • demipensiune
  • ghid
  • insotitor de grup

Facilitati cazare

  • aer conditionat

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Tarif
Zbor,Cazare,Demipensiune,Ghid
- 1 adult
19 Sep - 26 Sep, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
EUR85000EUR
Zbor,Cazare,Demipensiune,Ghid
- 2 adulti
19 Sep - 26 Sep, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
EUR170000EUR