Paste - Complex Green Village - cu transfer dus ora 13.30 si retur ora 14.30

Sfantu Gheorghe (TL) Romania
Green Village ocupa o suprafata decca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living
Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca.20 mp si o terasa de cca.15 mp iar la etaj un dormitor de cca.30 mp.

Servicii incluse:
• Cazare cu pensiune completa (cu apa si bauturi soft incluse)
• Petrecere 1 Mai in Green Dolphin Camping
• Transfer cu barca rapida (Murighiol – Sfantu Gheorghe) dus-intors
• Acces la Entertainment Center (biliard, tenis de masa, carți de joc, table, Darts), Kids Club (interior si exterior), Lotus Spa (sauna uscata) si Cinema Paradiso (cu proiecții de film in fiecare seara)


CONDITII TRANSFER: Turisti sunt rugati sa ajunga la ponton cu 15-30 minute inainte de transferul de la Murighiol - Sf. Gheorghe, pentru a avea timp sa fie imbarcati.
Daca intarzierea depaseste 15 minute fata de ora de transfer si nu mai pot fi asteptati, exista doua alternative:
• fie vor fi transferati cu urmatorul transfer disponibil daca exista capacitatea necesara; va atragem atentia ca au prioritate turistii care erau confirmati pentru acea ora!
• fie se poate organiza un transfer special pentru ei - cu un cost suplimentar de 882 Lei / barca pentru 1-3 persoane sau 1324 Lei / barca pentru 4-5 persoane. Barca care poate efectua transferul special pleaca din Sfantu Gheorghe - face circa 60 minute pana la Murighiol.
Adultii si copiii au dreptul la 1 bagaj de 20 kg pentru bagajele ce depasesc aceasta greutate se va plati o taxa suplimentara de 5 Lei/kg
Resortul Green Village isi asuma dreptul de a refuza transportul unui bagaj mai mare de 35 kg/persoana, sau a bicicletei / caruciorului de copil / animalului, servicii ce nu au fost comandate anticipat in momentul rezervarii transferului;
Transferul femeilor insarcinate se face cu acordul medicului, in lipsa acestuia, clienta isi asuma consecintele transferului. Femeile insarcinate trebuie sa comunice acest lucru la imbarcare conducatorului navei si sa semneze o declaratie pe proprie raspundere pentru asumarea calatoriei.
LOCUL DE IMBARCARE PENTRU TRANSFER este din parcarea STAR 2000. Coordonate GPS: 45°02'36.9"N 29°11'29.0"E (45.043595, 29.191396) Venind dinspre Tulcea cand ajungeti la indicatorul care va arata iesirea din Murighiol, virati stanga conform indicatorului Green Village, drumul este asfaltat. Dupa aproximativ 600 m veti intalni o mica intersectie inainte de parcarea Cormoran, virati dreapta conform indicatorului Green Village pe acest drum si continuati aproximativ 700 de m, pe stanga sensului de mers, veti vedea signalistica benzinariei "STAR 2000", dar si un panotaj mare cu imagine si logo "Green Village". Masinile se vor lasa in parcarea STAR 2000, este pazita si privata si se achita la fata locului 20 lei/zi/masina. Plata se va face cash la plecare in baza unei cartele primite la sosire TELEFOANE UTILE in ziua transferului: 0731.818.534 (receptia Green Village)

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Paste - Complex Green Village - cu transfer dus ora 13.30 si retur ora 14.30, Sfantu Gheorghe (Black Sea Coast), Romania

Verifica tarife si disponibilitate