TITANIC DELUXE LARA

Antalya
Güzeloba Mah. Yaşar Sobutay Bul. No:36, Muratpaşa, 07230, Antalya, Turkey
de la
EUR 4083 00 EUR
2 adulti
CONCEPT HOTEL


Titanic Beach Resort

 
Localizare: Hotel Titanic De Luxe Beach & Resort LaraAntalya este situat la 10 km de la
aeroportul orasului Antalya, la 12 km de centrul orasului, pe malul marii.

Facilitati Hotel: Construit in 2003, are o suprafata de 95000 mp.
Hotelul este format dintr-o cladire principala de 9 etaje, o cladire PortTitanic cu 2 etaje si din 5 vile cu 2 etaje (80% din camere au vedere catremare), plaja privata de 165 m , cu nisip.
Hotelul dispune de restaurant principal, meniu vegetarian si de dieta, 4restaurante la carte (specific italian, barbeque, turcesc - cu rezervare, sepercepe o taxa de 10 euro pentru muzica live), 6 baruri, 3 piscine exterioare(dintre care una olimpica, cu 10 culoare), piscina interioara, 4 tobogane cuapa (pentru adulti), cabinet medical, coafor, Centru SPA cu piscine interioare,baie turceasca, sauna, camera de relaxare, centru comercial, spalatorie,curatatorie, schimb valutar, rent-a-car, parcare, 12 sali de conferinte.
Sport si activitati: water polo, volei pe plaja, baschet, aqua-gym, boccia,karaoke, fotbal, centru fitness, 
Dotari camere
Camerele standard au suprafata de 26 mY , sunt localizate incladirea principala si sunt dotate cu pat French sau twin, sofa mini-bar,facilitati ceai sau cafea televizor LCD, conexiune la internet, telefon cu liniedirecta, incalzire centrala, mocheta, baie cu cada si WC, uscator de par, balconcu sea view sau land view.
Anex Standard Garden Rooms au suprafata de 26 mY si suntdotate cu pat French sau twin, sofa mini-bar, facilitati ceai sau cafeatelevizor LCD, conexiune la internet, telefon cu linie directa, incalzirecentrala, mocheta, baie cu cada, dus si WC, uscator de par, balcon cu gardenview sau pool view.
Anex Standard Pool Room au suprafata de 26 mY si sunt dotatecu pat French sau twin, sofa mini-bar, facilitati ceai sau cafea televizor LCD,conexiune la internet, telefon cu linie directa, incalzire centrala, mocheta,baie cu cada, dus si WC, uscator de par, balcon. Camerele situate la etajeleinferioare au acces direct la piscina.
Junior suite au suprafata de 65-85 mY , sunt localizate incladirea principala si sunt dotate cu pat French, sofa, mini-bar, facilitaticeai sau cafea televizor LCD, conexiune la internet, telefon cu linie directa,incalzire centrala, mocheta, baie cu cada si WC, uscator de par, balcon cu seaview.


*In perioada 05.11.2022-31.03.2023 Titanic Beach Lara are urmatoaele facilitati in renovare:
-Lobby Terrace
-Tini Kids Club
-24/7 Restaurant
-Night Club
Bowling Bar
-Olympic Pool Bar
-Beach Area

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Iasi catre TITANIC DELUXE LARA, Antalya, Turcia