Charter Bodrum - Garden Of Sun Hotel, cu plecare din Cluj Napoca
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.


Localizare:

Garden of Sun Hotel este pozitionat direct pe plaja, la o distanta de 100 km de aeroportul din Bodrum, la doar 1 km de centrul orasului Didim. Exista un autobuz ce face legatura intre hotel- orasul Didim, la fiecare 15 min.


Website:

http://www.gardenofsun.com.tr/


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, gradina, bar, piscina exterioara/ interioara, piscina pentru copii, aqua park, plaja privata, darts, sauna, baie turceasca, sala de fitness, masaj, mini club, animatie, cursuri de limba turca, loc de joaca pentru copii, receptie deschisa non stop si parcare privata.  Internetul este gratuit doar in zonele publice. 

 

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, uscator de par, baie privata si balcon. 

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Sejururi cu autocar din din Botosani catre Garden Of Sun Hotel, Didim, Turcia